Hi ik ben Juul! ✶


Ik ben 22 jaar en kom uit het mooie Sneek, Friesland. Hier ben ik opgegroeid en woon ik al mijn hele leven. Ik had als kind een hele fijne jeugd. De pubertijd was iets minder lief voor mij. Op de middelbare school werd ik erg gepest omdat ik "anders" was. Het duurde jaren voordat ik me realiseerde dat dit juist is waar mijn kracht ligt. Spiritualiteit heeft me door deze periode heen geholpen, en speelt nog steeds een belangerijke rol in mijn dagelijks leven. Ik zie mezelf als een heel open persoon, ik kan met iedereen wel een praatje maken en wil vooral in mijn werk een connectie met iemand leggen. Je laten fotograferen door iemand kan soms best spannend zijn, dus voor mij is het zoveel meer dan dat. Het is een middagje lol, een nieuwe goeie vriendin, en als de foto's eenmaal geleverd zijn; een dikke confidence boost ✶

Fun facts about me ⋒

Ik versamel al edelstenen sinds ik 7 jaar oud ben.

Mijn eerste kristal of steen kan ik me niet eens meer herinneren, zo lang ben ik al bezig met kristallen en spiriualiteit. Het was iets wat me vanaf kleins af aan al aansprak. Tijdens mijn pubertijd was er een fase waarin ik er minder mee bezig was. Maar sinds mijn achtiende ben ik het weer op gaan pakken en sinds dien heeft mijn spirituele journey me door van alles heen geholpen. Elke dag leer ik meer over mezelf en de wereld om me heen.

Ik heb een lange tijd een YouTube kanaal gehad.

Toen ik 17 was ben ik mijn YouTube kanaal "pastel julia" begonnen. Dit is ook waar mijn naam is ontstaan. Ik maakte engelse knutsel en spirituele video's en uiteindelijk heeft dat me 20.000 abbonees gebracht. Ik vlog nu al een tijdje niet meer maar het is nog steeds iets waar ik erg trots op ben. Het heeft heel me heel veel moois gebracht.

Ik heb de opleiding styling design gedaan.

Zo nu en dan vragen mensen mij "heb je daar dan een opleiding voor gedaan?" Mijn reactie is dan vaak "vind je dat het nodig was dan?" (beetje pit mag soms wel) Wat betreft fotografie ben ik "self taught". Alles wat ik weet en doe heb ik mezelf aangeleerd door simpel weg te doen. Ik ben in 2020 geslaagd voor mijn MBO opleiding Styling & Design. Hierin leerde ik veel over sfeer en kleur, kleding en een scéne creeën. Dit voeg ik nog steeds toe aan mijn fotografie! Zo maak ik veel van de rekwisieten die gebruikt worden in de shoots helemaal zelf. Want diep van binnen zit er nog altijd een stylist in mij.

Ik ben eigenlijk nog maar 5!

Ik ben geboren op schrikkeldag 2000, daarom heb ik nog maar 5 keer mijn echte verjaardag kunnen vieren. Mijn volgende verjaardag is op 29 Februari 2024.