Hi ik ben Juul! ✶


Ik ben 22 jaar en kom uit het mooie Sneek, Friesland. Hier ben ik opgegroeid en woon ik al mijn hele leven. Ik had als kind een hele fijne jeugd. De pubertijd was iets minder lief voor mij. Op de middelbare school werd ik erg gepest omdat ik "anders" was. Het duurde jaren voordat ik me realiseerde dat dit juist is waar mijn kracht ligt. Spiritualiteit heeft me door deze periode heen geholpen, en speelt nog steeds een belangerijke rol in mijn dagelijks leven. Ik zie mezelf als een heel open persoon, ik kan met iedereen wel een praatje maken en wil vooral in mijn werk een connectie met iemand leggen. Je laten fotograferen door iemand kan soms best spannend zijn, dus voor mij is het zoveel meer dan dat. Het is een middagje lol, een nieuwe goeie vriendin, en als de foto's eenmaal geleverd zijn; een dikke confidence boost ✶