Lieve Woorden

Lees wat hoe anderen terug kijken op een samenwerking met mij

ays


Ik heb de afgelopen jaren veel fotoshoots gedaan (voor mijn verloving, hennafeest, bruiloft, zwangerschapsshoot, newborn pics, enzovoort) maar Julia... this girl has the right energy. Julia is positief, zo creatief en zo dreamy.


De samenwerking met Julia gaat zo gemakkelijk, we begrijpen elkaar zonder veel te communiceren. Voor de camera met Julia voel ik mij zo empowered. Dit heb ik bij geen enkele andere shoot gehad tot nu toe. Ze heeft de beste vibes en weet je ook zo te fotograferen dat je alle foto's mooi vind en niet kunt kiezen.


Ik raad het iedereen aan om een shoot te doen met haar. Ook als je geen bedrijf hebt, maar puur voor de ervaringen en de mooie foto's.


Sabrina


Ik kwam haar pagina tegen op instagram en werdt meteen aangetrokken door haar foto's. Haar manier van fotograferen en editen is echt helemaal mijn stijl.


Als spiritueel coach en energiewerker hou ik van een dromerig en mystrieuze sfeer. Julia weet dat precies over te brengen. Ze stelt je niet alleen op je gemak, maar komt ook met hele leuke ideeën om samen zo goed mogelijk jouw boodschap over te brengen op de foto's. Lieverd, Ik ben enorm blij met mijn foto's!


ILJA


Julia tovert je wereld om in een sprookje. Ze is een fotografe met oog voor detail en romantische sferen. Toen ik met haar ging shooten vertelde ik dat ik geen held ben in ‘model zijn’ en voor de camera staan; ik vind dat maar ongemakkelijk. Toch wist Julia me binnen no time comfortabel te laten voelen en heeft ze me als mezelf vast kunnen leggen (chapeau!) Ik kijk met veel blijdschap terug op de dag in het park en hoop snel weer onderdeel uit te mogen maken van haar idyllische tafereeltjes.Ilse


Ik heb mijn shoot als erg prettig ervaren! Aangezien dit mijn eerste shoot alleen was, was ik eerst super nerveus maar de goeie atmosphere en de positiviteit heeft mij er goed doorheen geholpen! De zorgvuldig uitgekozen locaties en editing hebben voor prachtige eindresultaten gezorgd. Echt super blij mee!

Max


De shoot was een prachtige ervaring! Professioneel en toch super relaxed. Je dacht met me mee en hielp me een visie waarheid te maken. Ik ben enorm blij met het resultaat, het sluit perfect aan bij m’n brand! 10/10 en 5 sterren, ik kijk nu al uit naar de volgende shoot!

Lotte


Wat heeft Julia mij op mijn gemak laten voelen tijdens de fotoshoot. Ik voelde mij veilig en kon doen en laten wat ik wilde. Hierdoor ontstond er een heleboel magie en kwamen de mooiste foto’s naar voren.


Anika


Een fotoshoot met Julia stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Hoe meer beelden ik van haar voorbij zag komen hoe meer ik voelde dat de shoot met haar moest zijn. Haar stijl en stylingskills gaven de doorslag. Julia is een hele talentvolle fotografe, het lijkt alsof het haar totaal geen moeite kost. De sfeer van de middag was zo magisch, alsof we elkaar al heel lang kenden. Alles ging heel natuurlijk en in een hele fijne flow. Het eindresultaat is meer dan ik gehoopt had. Dankjewel lieve Julia, en tot de volgende!

Thomas


Samen met mijn vriendin heb ik een koppelshoot laten doen bij Julia. Het was echt een super leuke ervaring! In het beginnwas het even inkomen. Vooral voor ons natuurlijk, want wij hadden nog nooit zo'n photoshoot gedaan. Maar Julia gaf goeie instructies waardoor we steeds losser werden! Uiteindelijk zijn de resultaten ook prachtig geworden, boven verwachting goed! Een echte aanrader!

Marlies


De fotoshoot met Julia verliep heel fijn, soepel en had een ongedwongen sfeer wat ik erg prettig vond. Julia heeft een positieve, geïnteresseerde houding en weet al snel de modellen op hun gemak te stellen. Vooral het spontane maakte de ervaring super leuk en de foto's zijn ontzettend goed gelukt en we zijn er zo blij mee!


FABIËNNE


Ik vond Julia op social media en was meteen verliefd op haar style van fotografie. En die style heeft ze heel goed doorgezet in mijn foto’s. Ik voelde me onwijs thuis bij haar, waardoor het shooten heel makkelijk en soepel ging. Dankjewel lieve Julia voor de fantastische foto’s en de fijne shoot. Ik kom zeker een keer bij je terug!Inge


De shoots met Julia heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is sensitief en heeft een goed oog voor detail. De foto’s zijn prachtig passend bij wat ik wil uitstralen in mijn bedrijf. Daarnaast voelt ze dit super intuïtief ook aan wat het verlangen is van jou als klant. Ik zou zeker een shoot aanraden bij haar. Ze denkt samen met je mee en neemt echt de tijd voor je.

Joy


Ik vond Julia op social media en was meteen verliefd op haar style van fotografie. En die style heeft ze heel goed doorgezet in mijn foto’s. Ik voelde me onwijs thuis bij haar, waardoor het shooten heel makkelijk en soepel ging. Dankjewel lieve Julia voor de fantastische foto’s en de fijne shoot. Ik kom zeker een keer bij je terug!


Ready to create magic together? ☾