hoe anderen mijn werk ervaren


"Julia tovert je wereld om in een sprookje"

Tijdens een fotoshoot vind ik het vooral belangrijk een connectie met iemand te maken, sommige mensen vinden het nog erg spannend, en dat is natuurlijk begrijpelijk! Ik zie mezelf daarom niet alleen als fotograaf, maar als personal hype woman! Alles om jou zelfverzekerd op camera te krijgen.

Inge


"De shoots met Julia heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is sensitief en heeft een goed oog voor detail. De foto’s zijn prachtig passend bij wat ik wil uitstralen in mijn bedrijf. Daarnaast voelt ze dit super intuïtief ook aan wat het verlangen is van jou als klant. Ik zou zeker een shoot aanraden bij haar. Ze denkt samen met je mee en neemt echt de tijd voor je."

Joy


"Wat kom je bij Julia in een warm bad! Ik vond Julia op social media en was meteen verliefd op haar style van fotografie. En die style heeft ze heel goed doorgezet in mijn foto’s. Ik voelde me onwijs thuis bij haar, waardoor het shooten heel makkelijk en soepel ging. Dankjewel lieve Julia voor de fantastische foto’s en de fijne shoot. Ik kom zeker een keer bij je terug!"

Fabiënne


"Ik vond Julia op social media en was meteen verliefd op haar style van fotografie. En die style heeft ze heel goed doorgezet in mijn foto’s. Ik voelde me onwijs thuis bij haar, waardoor het shooten heel makkelijk en soepel ging. Dankjewel lieve Julia voor de fantastische foto’s en de fijne shoot. Ik kom zeker een keer bij je terug!"

Ilja


Julia tovert je wereld om in een sprookje. Ze is een fotografe met oog voor detail en romantische sferen. Toen ik met haar ging shooten vertelde ik dat ik geen held ben in ‘model zijn’ en voor de camera staan; ik vind dat maar ongemakkelijk. Toch wist Julia me binnen no-time comfortabel te laten voelen en heeft ze me als mezelf vast kunnen leggen (chapeau!) Ik kijk met veel blijdschap terug op de dag in het park en hoop snel weer onderdeel uit te mogen maken van haar idyllische tafereeltjes. Ik raad het iedereen aan om een shoot te doen met haar. Ook als je geen bedrijf hebt, maar puur voor de ervaringen en de mooie foto's!Ays


Ik heb de afgelopen jaren veel fotoshoots gedaan maar Julia... this girl has the right energy. Julia is positief, zo creatief en zo dreamy. De samenwerking met Julia gaat zo gemakkelijk, we begrijpen elkaar zonder veel te communiceren. Verder qua locatie en de shoot zelf: Ze is altijd op tijd, verkent de omgeving en weet waar we moeten zijn voor de beste shots. Voor de camera met Julia voel ik mij zo empowered. Dit heb ik bij geen enkele andere shoot gehad tot nu toe. Ze heeft de beste vibes en weet je ook zo te fotograferen dat je alle foto's mooi vind en niet kunt kiezen. Ik raad het iedereen aan om een shoot te doen met haar. Ook als je geen bedrijf hebt, maar puur voor de ervaringen en de mooie foto's!

Sabrina


Julia is een bijzondere jongedame met een hele rustgevende en mooie energie. Ik kwam haar pagina tegen op instagram en werdt meteen aangetrokken door haar foto's. Haar manier van fotograferen en editen is echt helemaal mijn stijl. Als spiritueel coach en energiewerker hou ik van een dromerig en mystrieuze sfeer. Julia weet dat precies over te brengen. Ze stelt je niet alleen op je gemak, maar komt ook met hele leuke ideeën om samen zo goed mogelijk jouw boodschap over te brengen op de foto's. Lieverd, Ik ben enorm blij met mijn foto's!

Robyn


Julia is een ontzettend lieve, enthousiaste en vrolijk persoon. Ik heb nu 2 fotoshoots gedaan. De foto's zijn van hele goede en mooie kwaliteit. Ze worden snel geleverd en het zijn er veel, zodat je zelf kunt uitkiezen. Daarnaast maakt Julia altijd een moodboard met ideeën van te voren, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Ze staat open voor jouw ideeën en komt zelf met hele toffe ideeën. Tijdens de fotoshoot is ze heel erg enthousiast wat hele mooie resultaten opleverd. Ik heb beide shoots heel veel plezier gehad. Dank je wel lieve Julia!

Merel


Met 38 weken een zwangerschapsshoot gedaan samen met Julia, ik heb het als heel fijn ervaren. Ik voelde mij op mijn gemak en hebben prachtige foto's gemaakt. Toen yuna 4 weken was hebben we samen een newborn shoot gedaan, ook dit was fijn en heel gemakkelijk. Ook dit zijn mooie foto's geworden

Anika


Een fotoshoot met Julia stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Hoe meer beelden ik van haar voorbij zag komen hoe meer ik voelde dat de shoot met haar moest zijn. Haar stijl en stylingskills gaven de doorslag. Julia is een hele talentvolle fotografe, het lijkt alsof het haar totaal geen moeite kost. De sfeer van de middag was zo magisch, alsof we elkaar al heel lang kenden. Alles ging heel natuurlijk en in een hele fijne flow. Het eindresultaat is meer dan ik gehoopt had. Dankjewel lieve Julia, en tot de volgende!

Anne- Jente


Waneer je met Julia een shoot hebt heerst er meteen een fijne rustige sfeer! Ze stelt je erg op je gemak. Het leuke aan Julia vind ik dat ze relaxed over komt en dat zie je ook terug in de foto’s! De foto’s komen erg eigen over, en hebben een hele mooie sfeer. Ik heb nog nooit zo’n mooie serie foto’s van mij zelf terug gekregen!

Lotte


Wat heeft Julia mij op mijn gemak laten voelen tijdens de fotoshoot. Ik voelde mij veilig en kon doen en laten wat ik wilde. Hierdoor ontstond er een heleboel magie en kwamen de mooiste foto’s naar voren.

Ilse


Ik heb mijn shoot als erg prettig ervaren! Aangezien dit mijn eerste shoot alleen was, was ik eerst super nerveus maar de goeie atmosphere en de positiviteit heeft mij er goed doorheen geholpen! De zorgvuldig uitgekozen locaties en editing hebben voor prachtige eindresultaten gezorgt. Echt super blij mee.

Geke


Julia is een fantastische fotografe die voor ons unieke trouwfoto's en zwangerschapsfoto's heeft gemaakt. Ze is creatief en vindingrijk. Daarnaast heeft ze veel tijd in de voorbereiding gestoken en goed geluisterd naar onze wensen. Wij zouden Julia absoluut aanraden als fotografe!

Max


De shoot was een prachtige ervaring! Professioneel en toch super relaxed. Je dacht met me mee en hielp me een visie waarheid te maken. Ik ben enorm blij met het resultaat, het sluit perfect aan bij m’n brand! 10/10 en 5 sterren, ik kijk nu al uit naar de volgende shoot!

Marlies


De fotoshoot met Julia verliep heel fijn, soepel en had een ongedwongen sfeer wat ik erg prettig vond. Julia heeft een positieve, geïnteresseerde houding en weet al snel de modellen op hun gemak te stellen. Vooral het spontane maakte de ervaring super leuk en de foto's zijn ontzettend goed gelukt en we zijn er zo blij mee!

Jelger


De samenwerking met Julia verliep zeer fijn. Zij koos de locaties en de tijd en wij konden zelf onze mooiste outfits aandoen. Het was onze eerste keer dat we een fotoshoot hielden dus er was uiteraard sprake van gezonde spanning. Maar deze spanning ging al gauw weg dankzij de goede begeleiding van Julia. Dit resulteerde in fantastisch, spontane foto’s. Ik zou Julia bij iedereen aanbevelen die nieuwe professionele foto’s nodig heeft.

Thomas


Samen met mijn vriendin heb ik een koppelshoot laten doen bij Julia. Het was echt een super leuke ervaring! In het beginnwas het even inkomen. Vooral voor ons natuurlijk, want wij hadden nog nooit zo'n photoshoot gedaan. Maar Julia gaf goeie instructies waardoor we steeds losser werden! Uiteindelijk zijn de resultaten ook prachtig geworden, boven verwachting goed! De 5 foto's als preview zijn ook super, aangezien we super nieuwsgierig waren naar het resultaat. Al met al, een echte aanrader!

Vicky


Julia is een warm persoon met leuke ideeën waarbij ze zeker de ruimte laat om iets zelf in te brengen. Ik wou geen "perfecte" plaatjes, maar precies zoals ik ben samen met mijn hond Kaay. De communicatie vond ik erg fijn net zoals de sfeer impressie die ze voor de shoot deelt en vraagt wat ik ervan vindt. Bedankt Julia.


Ready to create magic together? ☾