Capturing your Inner Goddess


Toen ik net met fotografie begon, werd me gevraagd waarom ik zo graag mensen fotografeer. Er kwam toen een antwoord uit die ik eigenlijk niet had verwacht. "Ik wil mensen laten zien hoe mooi ze zijn, hun confidence naar boven halen, hun Inner Goddess." Ik was vroeger op de middelbare school erg gepest en foto's van mezelf maken hielp me enorm met mijn zelfvertrouwen opbouwen. Als spiritueel persoon trok ik al snel ook andere spirituele mensen aan die graag voor m'n camera wilde staan. Zo zijn de Inner Goddess Shoots ontstaan.Pure Magie ✶

Een fotosessie waarin spiritualiteit de hoofdrol aanneemt, waarin we onze liefde voor astrology, kristallen, de natuur, de zon en de maan kwijt kunnen. In deze shoots laat ik me altijd heel erg meeslepen door de omgeving en dat zorgt voor een prachtig resultaat.

bekijk portfolio