Let's capture your vibe ☾


In mijn mening heb je voor een fotoshoot heb je geen speciale reden nodig. Ik vind het juist een prachtig cadeau aan jezelf. Iets waar je met veel liefde op terug kan kijken. Ik heb in 2021 heel veel mooie mensen mogen vast leggen. Sommige waren zelf fotograaf, sommigen modellen. Maar ook veel mensen die nog nooit eerder voor camera hadden gestaan! Iedereen is zo mooi op z'n eigen manier. Mocht je dus nog wat zenuwachtig zijn: Geen zorgen, het belangrijkste is dat je jezelf bent en lol hebt!

There's no such thing as "too much"


Misschien heb je een passie of hobby die je graag vast gelegd wil hebben, misschien ben je helemaal geobsedeerd met vintage en wil je een 60's style shoot, misschien wil je een karakter uit je favoriete film nadoen... Wat het ook is, vertel me wat voor sfeer je in gedachten hebt. Samen kunnen wij jou droom fotoshoot werkelijkheid maken.

Capturing your Inner Goddess


Toen ik net met fotografie begon, werd me gevraagd waarom ik zo graag mensen fotografeer. Er kwam toen een antwoord uit die ik eigenlijk niet had verwacht. "Ik wil mensen laten zien hoe mooi ze zijn, hun confidence naar boven halen, hun Inner Goddess." Ik was vroeger op de middelbare school erg gepest en foto's van mezelf maken hielp me enorm met mijn zelfvertrouwen opbouwen. Als spiritueel persoon trok ik al snel ook andere spirituele mensen aan die graag voor m'n camera wilde staan. Zo zijn de Inner Goddess Shoots ontstaan.


Een fotosessie waarin spiritualiteit de hoofdrol aanneemt, waarin we onze liefde voor astrology, kristallen, de natuur, de zon en de maan kwijt kunnen. In deze shoots laat ik me altijd heel erg meeslepen door de omgeving en dat zorgt voor een prachtig resultaat.


The lovers ✶

Geloof het of niet, ik ben een hopeloze romanticus, daarom vind ik het zo leuk om koppels vast te leggen. Elke band is anders, en elk koppel heeft hun eigen verhaal. Het eerste wat ik daarom ik ook altijd vraag is "hoe hebben jullie elkaar ontmoet?" en "wat zijn jullie gezamenlijke hobbies?" Dit zijn leuke dingen om te verwerken in de shoot!

Vier de liefde, en kijk nog een lange tijd met veel liefde terug op een shoot vol lol en gezelligheid. Perfect voor als jullie iets te vieren hebben ✶


Zwangerschap

een speciaal moment voor mama

Een zwangerschap is een speciaal moment in je leven, misschien is het je eerste kleintje, misschien is het al baby nummer vier. Hoe dan ook, het blijft een een moment waar je met veel liefde op terug kijkt. Een zwangerschaps fotoshoot is daarom een mooi cadeau. Dit kan later in de zwangerschap, of het kan juist een mooie manier zijn om je zwangerschap aan te kondigen! Alleen, met je partner of met de broers en zussen van de toekomstige kleine, we maken er een mooie shoot van.

Newborn


Als je kleintje eenmaal is geboren wil je elk moment zo lang mogelijk vast houden. Alles is in eens zo schattig|! De kleine handjes, de kleine voetjes, de eerste kleine haartjes bovenop het hoofd. Hoewel ik zelf nog geen moeder ben, kan ik me er helemaal in inleven. Een newborn fotoshoot is daarom nog zo'n bijzonder moment, ook voor mama. Ongeveer 3 / 4 weken na de geboorte is het beste moment voor zo'n shoot.


Tijdens een newborn shoot is het belangrijk dat zowel het kleintje als mama comfortabel is, daarom zet ik er geen tijdslimit op. Mocht er tussendoor even gehuild worden of een flesje gegeven moeten worden kan dat. Het moet ook relaxed voor mama blijven, daarom kunnen we tussendoor ook even pauze houden mocht dat nodig zijn.