Zwangerschap ✶


Een zwangerschap is een speciaal moment in je leven, misschien is het je eerste kleintje, misschien is het al baby nummer vier. Hoe dan ook, het blijft een een moment waar je met veel liefde op terug kijkt. Een zwangerschaps fotoshoot is daarom een mooi cadeau. Dit kan later in de zwangerschap, of het kan juist een mooie manier zijn om je zwangerschap aan te kondigen! Alleen, met je partner of met de broers en zussen van de toekomstige kleine, we maken er een mooie shoot van.


Deel het grote nieuws ✶


Kondig je zwangerschap aan aan de wereld doormiddel van een fotoshoot! Of als je dat al hebt gedaan kun je mij ook boeken voor het fotograferen van een gender-reveal. Dit maakt het nog specialer en je hebt professionele foto's van het speciale moment.


Newborn fotografie

Welcome! Little one

Als je kleintje eenmaal is geboren wil je elk moment zo lang mogelijk vast houden. Alles is in eens zo schattig|! De kleine handjes, de kleine voetjes, de eerste kleine haartjes bovenop het hoofd. Hoewel ik zelf nog geen moeder ben, kan ik me er helemaal in inleven. Een newborn fotoshoot is daarom nog zo'n bijzonder moment, ook voor mama. Ongeveer 3 / 4 weken na de geboorte is het beste moment voor zo'n shoot.

bekijk portfolio