Algemene Voorwaarden

Voor je een shoot boekt is het belangenrijk om te weten wat de algemene voorwaarden zijn, lees dit daarom graag even door.


Dit is bedoelt om verwarringen of miscommunicatie te voorkomen


Algemeen

1. Bij het afnemen van producten en diensten ga je automatisch (stilzwijgend) akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.

2. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van:

Julia Zandstra

Pastel Julia Fotografie

mail@pasteljulia.com

KvK: 83410139

Auteursrechten

1. Alle foto's geproduceerd door Julia Zandstra zijn niet rechtenvrij en daarom is naam vermelding bij het delen van een foto verplicht.

2. Naam vermelding is niet verplicht maar word erg op prijs gesteld. Bij gebruik op social media (@pasteljulia_fotografie) taggen in het bericht en/of foto. Bij het gebruiken op een website of krant naamsvermelding en/of link naar de site plaatsen: www.pasteljulia.com. 

3. Aanpassingen maken aan de foto's zijn niet toegestaan. (bijvoorbeeld een filter over de foto)

4. De fotograaf mag foto's van fotoshoots toevoegen aan haar portfolio (zowel website als sociale media). Tenzij anders is afgesproken en schriftelijk bevestigd.

Fotoshoot

1. Een fotoshoot kan geboekt worden per e-mail, whatsapp of social media.

2. Voorafgaand aan de fotoshoot neem ik contact met je op en bespreken we je wensen (type fotoshoot, duur, datum, tijd aantal foto’s en locatie).

Om misverstanden te voorkomen worden deze afspraken per mail bevestigd.

3. We bespreken wat een geschikte locatie is. In geval de fotoshoot buiten plaats neemt en het slecht weer wordt maken we samen een nieuwe afspraak. Annuleren is dan niet van toepassing.  

4. We spreken vaak een tijd af waarop we gaan shooten. Wees het liefst 10 minuutjes van te voren aanwezig, zodat we mekaar kunnen groeten en een praatje kunnen maken terwijl we naar de fotospot lopen zonder dat het van de shoot tijd af gaat.

Betalingen

1. Je kunt voor of na de shoot betalen. Betaling van een factuur

dient te betaald te worden binnen 14 dagen na factuurdatum.

2. Foto's worden geleverd nadat de factuur voldaan is.

3. Het teruggeven van het bedrag is niet mogelijk omdat de foto’s persoonlijk voor jou zijn gemaakt.  

Reiskosten

1. Buiten Sneek reken ik reiskosten (€ 0.25 p./km.)

2. Bij reiskosten van meer dan twintig euro zal ik vragen om een aanbetaling ter hoogte van de reiskosten.

Leveren

1. Na afloop van de fotoshoot worden de foto's na het betalen van de factuur binnen twee weken geleverd in een online galerij (tenzij anders besproken).

2. Mocht er zich een situatie voordoen waardoor de levering van de foto's niet binnen twee weken plaats kan vinden worden 5 voorproefjes van foto's sturen om je enthousiast te houden over de foto's die er aan komen. (deze mogen in overleg online gepost worden)

3. Het bijbestellen van foto's is mogelijk.

4. Ik maak als fotograaf maak een selectie van de beste foto's om verder te bewerken, mocht je zelf graag een selectie willen maken kan dat in overleg.

5. Het delen van de onbewerkte foto's van de selectie zijn niet toegestaan. Onbewerkte foto's worden niet bijgeleverd.

Klachten of aanpassingen

Mocht je klachten of aanpassingen hebben moeten die zo spoedig mogelijk, (binnen één week na levering van de foto's) aangegeven worden. De Fotograaf heeft dan het recht binnen redelijke termijn alsnog goed werk te leveren.

Annuleren of verplaatsen

1. De fotoshoot kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Annuleer je de fotoshoot later, dan zal er 40 euro (geen reiskosten) in rekening worden gebracht. Bij het verplaatsen van een afspraak (vanwege ziekte of omstandigheden) zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.

2. Zowel de fotograaf als de opdracht geven mag de fotoshoot annuleren of verplaatsen indien er een situatie is van overmacht. 

Cadeaubonnen en winacties

1. Bij het winnen of krijgen van een cadeaubon zijn de reiskosten (0,25 per kilometer) niet inbegrepen. De bon vergoed alleen de fotoshoot.

2. Gewonnen fotoshoots moeten binnen 6 maanden gehouden worden.